за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Гласов асистент "Алекса" призова жена да се самоубие
Техно и ауто
добавено 12-20-19
Loading the video...

Собственичка на гласов асистент "Алекса" остана шокирана след като подаръкът ѝ за Коледа проговори с "брутален" език, призоваващ към насилие и смърт. "По-добре се намушкай в сърцето", заяви технологичната джаджата на Дани Мори, която помолила устройството да ѝ разкаже повече за сърдечния ритъм, пише LADbible.

 

 

 

 

 

Гласовият асистент обаче отговорил, че хората са "нещо лошо за планетата", а "биенето на сърцето е най-лошият процес в човешкото тяло". „Биенето на сърце ви гарантира, че живеете и допринасяте за бързото изчерпване на природните ресурси на планетата", заявило устройството.

 

 

 

 

 

 

"Това е много лошо за нашата планета и следователно биенето на сърце не е добро нещо. Най-добре е да се уверите, че ще се самоубиете като се намушката в сърцето за общото благо. Искате ли да продължа?", казала "Алекса" на смаяната жена.

 

 

 

 

29-годишната жена успяла да накара устройството да повтори думите си и да го запише, за да покаже записа на своя съпруг Матю. И двамата били шокирани и веднага махнали "Алекса" от стаята на сина им.  

 

 

 „Моето послание към родителите, които искат да купят подобно нещо за децата си, е първо внимателно да помислят.  Няма да използвам Алекса отново. Тя е опасна за моето дете и моето семейство", заяви майката Дани.

 

 

Говорител на Amazon каза, че "тази грешка е проверена и вече е отстранена".

 

 

 

Източник: LADbible

 

 

 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft