за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Десетки коли Tesla чакат на опашки заради недостиг на зареждащи станции в Калифорния (видео)
Техно и ауто
добавено 12-05-19
Loading the video...

Десетки шофьори на електрически автомобили Tesla бяха принудени да чакат с часове на опашка за зареждаща станция в Калифорния в Черния петък. Това предизвика истински транспортен хаос в най-натоварения ден за пазаруване, пише Daily Mail.

 

БАТЕРИЯ TESLA, ИНСТАЛИРАНА В ЮЖНА АВСТРАЛИЯ, СПЕСТИ 40 МЛН. ДОЛАРА ЗА ГОДИНА

 

 

  

 

 

Шанън Стелини пътувал през Кетълман Сити на 30 ноември, когато се натъкнал на близо 50 изоставени електромобила, чакащи да заредят на около километър разстояние от близката станция. Той сподели и видео в социалните мрежи. 

 

 

 

 

 

Въпреки, че станцията за зареждане, разположена на пътя между Лос Анджелис и Сан Франциско, разполага с 40 зарядни места, съоръжението все още не може да отговори на огромното търсене в най-натоварения период за пътуване през годината.

 

МЪСК ПРЕДСТАВИ ФУТУРИСТИЧНИЯ "CYBERTRUCK" НА TESLA И ПРЕДИЗВИКА ШЕГИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Зареждането на една кола може да отнеме до 75 минути, което бави всички и води до образуването на опашки. Тъй като модел 3 на Tesla вече се произвежда масово, в момента повече от 400 000 електрически автомобила се движат по пътищата на Америка.

 

 

 

 

Станциите на "Supercharger" на Tesla са рекламирани като „най-бързата мрежа за зареждане в света“. През лятото Tesla представи и своeто огромно преносимо супер зарядно "Megapack". 

 

 

Източник: Daily Mail

 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft