за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Доброволци организират благотворително парти в помощ на малката Йоана
Репортажи
добавено 10.05.17
Loading the video...

Наскоро ви показахме схема за злоупотреба с дарения. Става дума за болната Йоана, която се нуждае от средства за лечение на тежка болест. От наши репортажи стана ясно, че пари от даренията са отклонявани от служителка на куриерска фирма.

 

След тези разкрития с нас се свързаха две дами, които организират благотворително парти в подкрепа на малката Йоана. В концерта, в който ще вземат участие известни български изпълнители, ще се проведе на 11 май от 19:30 часа в Пазарджик. Повече за концерта вижте ТУК.

 

ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА ЙОАНА, КОЯТО СЕ БОРИ С КОВАРНА БОЛЕСТ

 

Ние, от "Господари на ефира", смятаме, че въпреки злоупотребите, които се извършват, не бива да спираме да помагаме. Ако искате да помогнете на малката Йони да продължава лечението си в Истанбул, можете да я подкрепите като използвате следните начини:

 

IBAN: BG57UNCR70001522551105

BIC: UNCRBGSF

PayPal: icho08@abv.bg

Йоана Христова

All rights reserved © 2018
Design & Development by TaraSoft