за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Един, двама, трима в Паруамента
Тримата в ПарУамента
добавено 05-13-15

 

Колкото повече се стопля, толкова повече ни се повдига настроението. А ако вие сте в някой прашен офис и хич не ви е до слънце, сме подготвили друг лек срещу лошото настроение. Приятели, това е специаУно за вас. Гарантираме, че Тримата в ПарУамента носят смях. А както знаем от предшествениците им, смехът е здраве. 

 


Започваме с първомайска вълна, за да си припомним как Мая Манолова прекара своя празник тогата, когато беше на председателското място!

 

 

 

 Има ли досие или няма? Това ще ни разкажат тези тримата. Също така ще видим как се приемат законите и кой ги спазва най-стриктно! Пак тези тримата отговарят. 

 

 

 

 

Събраха се тримата, но не само, за да се посмеят, но и да научат нещо. Майчето вече може да си слага червило без огледало, Ицето Бисеров прави тапи за уши, а Михаил Миков, той се бори с Л-то! 

 

 

 

 

 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft