за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Запознайте се с хората, които изглеждат като близнаци, но всъщност не са (снимки)
По света
добавено 08-20-19

Чудили ли сте се някога дали някъде там по света има някой, който много прилича на вас, без да имате роднинска връзка?

 

Не? Шанън Лонергън, 21-годишна жена от Ирландия, го направи. И откри, че има поразителна прилика със 17-годишната Сара Нордстрой от Швеция, пише  ladbible.com.

 


След като се срещнаха, Шанън и Сара искаха да научат малко повече за приликата си. Те се допитаха до професор Тим Спектър в Кингс Колидж Лондон.

 

 

 

 

Използвайки усъвършенствана система за картографиране на лице, генетичният експерт проучи лицата им и откри, че - въпреки че нямат никаква роднинска връзка - момичетата споделят 90-процентна прилика на лицето.

 

Шанън не е сама. Ниам Джени, също от Ирландия, се зае да намери своите двойници и успешно успя да намери не един, не два, а три такива. Двама - Карън и Айрин - в нейната родна Ирландия, и друга - Луиза - в Италия.

 

 

 

 

Ниам сподели: "Наистина е готино, но е странно. Срещаш се с тези хора, които изглеждат почти напълно като теб, но все пак имаш различни черти на личността... въпреки че изглеждаш точно така".


"Мислиш, че си специален и уникален и няма никой в ​​света, който да е като теб. След това срещаш някой, който изглежда идентичен на теб и осъзнаваш, че не си толкова уникален", добавя още тя.


В някои от тези случаи не само външният вид сближава. Нийл Ричардсън и Джон Джеймисън например не са просто си приличат на външен вид, но и се харесват и вече са близки приятели.

 

 

 

 

Източник: ladbible.com

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft