за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Златен Скункс за вътрешния министър Младен Маринов
Скункс
добавено 12-10-18
Loading the video...

Скъпи приятели, разказахме ви за благотворителен концерт, организиран от МВР в подкрепа на децата на загинали и пострадали служители при изпълнение на служебния им дълг. Благородната инициатива бе помрачена от неподходящия избор на песни. Гвоздеят на програмата беше певицата Тита.

МВР го скъсаха. И му взеха парите.

Заради този гаф Боби Ваклинов се срещна с вътрешния министър Младен Маринов, за да му връчи Златния скункс. Репортерът ни подчерта, че инициативата на МВР за подпомагане на децата на служители е похвална и заслужава Бяла лястовица. Вътрешният министър прие Златния скункс и обясни, че се е чувствал неловко по време на концерта, но все пак е избрал да остане.

„Приемам Скункса по-скоро като критика към това, че се предоверих на хора, които би трябвало да преценят тези неща. В интерес на истината аз слушам съвсем друг тип музика – хеви метъл. Най-вероятно ще трябва да се запознавам с творчеството на всички изпълнители”, заяви Маринов.

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft