за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Златен скункс за шефа на новините в bTV Венелин Петков
Скункс
добавено 11-17-15
Loading the video...

Скъпи приятели, в този тежък за Франция момент ние се присъединяваме към скръбта на френския народ и искаме да изкажем нашата искрена съпричастност. 

 

СЕМ ВЗЕ ОТНОШЕНИЕ С НОВИНИТЕ НА ЗАПИС НА bTV

 

На фона на тази огромна трагедия някой може да си каже: "Какво значение има коя телевизия как е отразила атентата", но ние мислим, че адекватността и бързата реакция е задължителна за всяка телевизия, наричаща себе си "национална". Заради това нашият репортер Боби Ваклинов отиде със Златен скункс при шефа на bTV Новините Венелин Петков. В нощта на атентатите в Париж БНТ и Нова телевизия съобщиха за тях, но bTV пропусна, защото новинарските емисии са на запис. 

 

Венелин Петков признава грешката, извинява се, но твърди, че не дължи обяснение на Боби Ваклинов и зрителите на Господари на ефира. Накрая взима Златния скункс и го хвърля в кофата... 

 

Вижте още: 

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ШЕФА НА МЕШЕРЕТО, ЗАПЛАШВАЛ ЖУРНАЛИСТ

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ЦИК ЗАРАДИ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ХРИСТО БИСЕРОВ 

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА МИХАИЛ МИХОВ 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft