за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Илон Мъск обяви, че ще изпрати един милион души до Марс в следващите 30 години
Техно и ауто
добавено 01-21-20

Илон Мъск разкри плановете си да колонизира Марс, заявявайки, че планира да изпрати един милион души на "червената планета" в рамките на следващите 30 години.

 

В поредица от тутър публикации Мъск написа, че SpaceX ще изпраща до три космически кораба Starship на ден или около 1000 годишно, като ще направи пътуването до Марс достъпно за почти всички, които биха искали да отидат дотам.

 

 

 

 

Мъск пише, че пътуването до Марс "трябва да бъде такова, че всеки да може да отиде, ако поиска, дори посредством кредити за тези, които нямат финансовата възможност". Милиардерът също обеща, че на Марс ще има много работни места.

 

ИЛОН МЪСК ПРЕДСТАВИ НОВ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ, КОЙТО ЩЕ МОЖЕ ДА ПРЕВОЗВА ХОРА ДО МАРС (СНИМКИ)

 

Преди да опаковате куфарите си за космическото пътуване обаче, е важно да припомним, че Starship - космическият кораб, предназначен да лети до Марс, все още е далеч от това да бъде завършен.

 

Мъск също така съобщи, че изцяло нов прототип на Starship може да бъде пуснат доста скоро, като според думите му, „първият полет може да се случи след два до три месеца“.

 

С УМИШЛЕН ВЗРИВ НА РАКЕТА SPACEX ЗАВЪРШИ ТЕСТОВЕТЕ СИ ЗА АВАРИЙНО СПАСЯВАНЕ НА ЕКИПА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Стигането до Марс е само част от проблема, защото за да живеят на Марс, хората очевидно биха се нуждаели от храна, вода и може би най-важното - кислород.

 

 

 

 

Имайки предвид това, има още доста детайли, които да държат Мъск зает в следващите 30 години.

 

 

Източник: Ladbible

 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft