за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Индийскo училище сложи кашони на главите на учениците, за да не преписват
По света
добавено 10-20-19

Индийско училище изполва нова тактика, за да спре преписването по време на изпити. На главите на учениците бяха сложени кашони, съобщава BBC. След като снимки от изпит по химия бяха разпространени в социалните мрежи, от учебното заведение се извиниха.

 

Случаят от едно от училищата, където индийците се подготвят за влизане в университет. То се намира в южния щат Карнатака.

 

В извинението си от училището заявяват, че просто са експериментирали, за да проверят дали кашоните ще се ефективни срещу преписването. Освен това било направено със знанието на учениците, някои дори си донесли кашони от вкъщи.

 

 

"Нямаше никаква принуда. И на снимките се вижда, че някои ученици не ги ползват. Някои ги махнаха след 15 минути, други - след 20 минути, а след час ние казахме на всички да ги свалят", заявяват от училището.

 

Въпреки че всичко е било доброволно, от ръководството на училиещето доста са се притеснили.

 

"Веднага щом разбрах, отидох на място и наредих да спрат с тази практика. Освен това съм издал заповед за дисциплинарни наказания", казва един от зам.-директорите.

 

Източник: BBC

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft