за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Йордан Бонев с "преврата" е стар познайник на "Господарите" (видео)
gospodari.com
добавено 09-12-19
Loading the video...

Коментарът на "Господарите" :

 

Тези дни в предизборното публично пространство отново изскочи един образ, който бяхме позабравили. Той е... неговото име е... Йордан Бонев! Човекът, който във вторник малко тромаво хвърли в ефира "новината" за готвен "преврат" и други машинации срещу властта.

 

Дори самата поява на това име, извън целия контекст на ситуацията, в която е забъркано, ни навява позабравени спомени от едни минали бурни времена, когато Николай Бареков се опитваше да се провъзгласи за нов месия, а Пламен Орешарски успя да направи това, което не се беше случвало още от световното по футбол през 1994 година - да обедини българския народ, макар и срещу себе си.

 

Името на Йордан Бонев изскочи в публичното пространство още през 2013-та година, заедно с това на неговия тогавашен съратник Бисер Миланов-Петното, а от "Господари на ефира" първи направихме връзката между тях двамата и Бареков. Тогава ние ги хванахме в крачка в съвместен разговор, приличащ на инструктаж, малко преди ефира на едно от предаванията-митинги по ТВ7, които тогава организираше "новият политик". Припомнете си тези събития тук:

 

ПРОВОКАТОРИ (ВИДЕО АРХИВ) 

 

 

 

Двамата "герои" и в други случаи бяха ползвани за разбунване на духовете от злополучната телевизия на Цветан Василев, управлявана от готвещият се да влезе с гръм и трясък в политиката Николай Бареков. Чрез онзи тип "новини", които ТВ7 сами си създаваха и обявяваха за "сензационни". Тук можете да си припомните комичните им "разкрития", направени именно от Йордан Бонев за това как Бойко Борисов, тогава лидер на опозицията, ги е канил двамата с Петното в къщата си в Банкя, за да ги вербува за различни провокации срещу правителството на Орешарски: 

 

РАДИОПИЕСА "ПЕТНОТО" (ВИДЕО АРХИВ)

 

 

 

Няма как да забравим и родословието на Йордан Бонев, който определено не е паднал по-далече от дървото, в ролята си на круша. Защото баща му - небезизвестният Венци Чикагото, е друг стар познайник на "Господарите", замесен в не един и два абсурдни скандала, най-ярките от които вижте тук: 

 

 

ЧИКАГОТО И ЙОРДАН БОНЕВ - КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРВОТО (ВИДЕО АРХИВ)

 

 

 

6 години по-късно Йордан Бонев отново изпълзя отнякъде и се намести в новинарския поток с поредната история, задаваща повече въпроси, отколкото насочваща към отговори. Имайки предвид за какво се е ползвала групата около Бонев през годините, всяко негово появяване, особено преди важни избори, е меко казано съмнително.  

 

Както започва тази политическа есен, никак няма да се учудим, ако скоро и Яне Янев се появи на бял кон, размахващ флашка с "разкрития". Защото, макар да сме 2019-та година, все по-силно ни мирише на 2013-та...

 

 

ЯНЕ – ТАКА, ЯНЕ – ОНАКА

 

 

 

 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft