за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Каракачанов размаха среден пръст в телевизионен ефир (видео)
gospodari.com
добавено 10-17-19
Loading the video...

Красимир Каракачанов е поредната публична личност на висок пост, която използва без да се притеснява вулгарен жест в телевизионен ефир.

 

След като през 2018-та година тогавашният програмен директор (и настоящ генерален директор) на БНТ Емил Кошлуков размаха среден пръст по време на предаването си в БНТ, този вторник военният министър и вицепремиер демонстрира възпитание и такт като показа неприличния жест без да се замисли, докато гостуваше на предаване по "Канал 3".  (Случаят с Кошлуков можете да си припомните в следващия линк.)

 

 

СРЕДНИЯТ ПРЪСТ НА КОШЛУКОВ - НОВА ЕМБЛЕМА ЗА БНТ (ВИДЕО АРХИВ)

 

 

 

 

Лидерът на ВМРО коментира в телевизионното предаване "Денят на живо" от вторник (15 октомври), че продължава да го "озадачава поведението на някои съдии, включително на шефа на съдиите Лозан Панов".

 

"Не можеш да ми говориш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това нормално ли е? За какво правораздаване говорим. Хелзинският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Имаше ли становище от заместник-шефа на затвора, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предсрочно освободен. И какво излезе един, хулиган излезе и показа среден пръст и каза това е поздрав за зам.-директора и го спомена по име", възмути се Каракачанов.

 

Илюстрирайки думите си, вицепремиерът размаха своя среден пръст пред аудиторията, без да се съобразява с етикета, който налага поста му, или поне с елементарното човешко възпитание. 

 

Подобни жестове от страна на хора, ползващи се с власт и обществено положение, съвсем красноречиво илюстрират положението, до което същите тези са ни докарали. 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft