за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Колко време отнема на родните институции да разберат дали обществената поръчка за скенер в КОЦ Пловдив е обективна или порочна?
Репортажи
добавено 10.03.17
Loading the video...

Преди дни изтече срокът за съмнителната обществена поръчка за скенера на КОЦ Пловдив. В центъра беше закупен скенер за близо 1 милион лева, а се оказа, че реалната му цена е в пъти по-ниска. Репортерът ни Дани Йорданов отиде в Агенция за държавна финансова инспекция, за да разбере резултатите. 

 

Един от проверяващите онкологичния център Сашо Берков, обяви, че финансовата инспекция е спряна. Вещо лице трябва да се произнесе дали има злоупотреба при поръчката на скенера или не. До тогава инспекцията ще бъде спряна. Според Берков обществената поръчка се проверява от начало до край и затова ще отнеме няколко седмици. 

All rights reserved © 2017
Design & Development by TaraSoft