за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Котарак-беглец е в изолация, защото пуснал на свобода всички от приюта (ВИДЕО)
ЗооГосподари
добавено 11-12-19
Loading the video...

Персоналът на приют за животни в Хюстън се принуди да изолира в отделно помещение котарак-беглец, който отваря врати и пуска на свобода останалите, съобщава BoredPanda. Котаракът на име Куилти е истински "рецидивист", който освобождава останалите по няколко пъти на ден, скачайки пъргаво върху дръжките на вратите.

 

 

 

От приюта упорито търсят осиновители, защото явно не мога да се справят със свободолюбивия Куилти. В профила на организацията има множество съобщения с призив да му се намери дом. Историята му бързо стана популярна в социалните мрежи и дори започна кампания за освобождаването му.

 

 

 

 

Куилти е домашна котка, която се разбира добре с кучета, но има огромен проблем да стои затворен. "Куилти не може да бъде спрян. Той просто няма срам", пишат от организацията, стопанисваща приюта.

 

 

 

 

"Ако някой си търси умна котка, която обича кучета, но мрази врати, много искаме да се запознаете. Моля ви, елате. И го вземете. Моля ви", заявяват от приюта.

 

 

Източник: BoredPanda

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft