за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Кралицата си търси човек да поддържа социалните ѝ мрежи (снимки)
По света
добавено 12-13-19

Ако случайно се окаже, че в момента си търсите работа и сте доста добри в поддържането на социални мрежи, или поне по-добри от 93-годишна жена, то тогава това е позицията за вас, пише LADbible.

 

 

Кралицата, да точно така, Кралицата - търси гуру в социалните мрежи, който да засили посещенията на онлайн акаунтите ѝ… сякаш тя има нужда от това.

 

 

 

 

Както и да е, заплатата също е атрактивна. Всъщност, ако точно вие сте успешният кандидат, възнаграждението ви ще бъде между 45 000 и 50 000 британски лири (105 500 - 117 200 лева) годишно. И всичко това за поддръжката на Инстаграм и Туитър. Офертата никак не е лоша, нали?

 

 

ПРИВИЛЕГИИТЕ НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II, КОИТО НИЕ НЯМАМЕ

 

 

 

 

Отворената позиция всъщност се води „Ръководител дигитални мрежи“. Наетият ще трябва да работи от понеделник до петък всяка седмица като член на кралския екип за комуникации извън Бъкингамския дворец и ще носи отговорност за 4,1 милиона последователи в Туитър и 6,9 милиона в Инстаграм.

 

 

Източник: LADbible

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft