за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Красен Кралев не иска да става шеф на БФС
gospodari.com
добавено 10-20-19

Министърът на спорта Красен Кралев отрече възможността да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, съобщи БНР.

 

„Нямам никакво намерение да се кандидатирам за президент на Футболния съюз. Казвал съм много пъти – към премиера Борисов имам дългосрочни ангажименти. Предстои ми още дълъг път да извървя с него, така че моето място е в спортното министерство. Има много работа, която трябва да свърша тук, много ангажименти, които съм поел, които трябва да си ги завърша, няма кой друг да ги завърши. Така че кариерата и бъдещето ми е свързана с министерството“, каза министърът на спорта.

 

Боби Михайлов: Нямам вина за лошите резултати, може би бях прекалено добър

 

Той поясни, че във футболните среди има достатъчно много добре подготвени мениджъри, които могат да се справят със задачата да ръководят добре целия съюз.

 

Ако всичко протече по правилата и има нормален избор на председател на Изпълкома на новия конгрес, държавата ще продължи да помага на футбола, който е изключително важен спорт с голямо социално значение, като усилията ще са вложени най-вече в детско-юношеските школи, допълни още министър Кралев.

 

Красимир Балъков също подаде оставка, Изпълкомът я прие

 

По-рано тази седмица цялото ръководство на БФС подаде оставка, включително Борислав Михайлов, който беше президент на съюза 14 години.

 

Източник: БНР

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft