за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Кукли, облечени като полицаи, регулират трафика в индийски град с 8 милиона коли (снимки)
По света
добавено 12-10-19
Loading the video...

Пластмасови манекени, облечени като пътни полицаи, регулират трафика в южния индийски град Бангалор. Куклите-служители са облечени в униформи, имат полицейски шапки и слънчеви очила и дежурят на натоварените кръстовища в града, съобщава BBC.

 

 

БОЙ В ЗАДРЪСТВАНЕ В ТЕКСАС (ВИДЕО)

 

 

 

 

Идеята е шофьорите да сбъркат манекените с истински полицаи и да правят по-малко нарушения на пътя. В Бангалор има осем милиона регистрирани автомобила. Очаква се този брой да нарасне до над 10 милиона до 2022 година.

 

 

 

 

Със скорост от 18,7 км/ч  скоростта на движение в града е втората най-бавна в страната след Мумбай, където карат с 18,5 км/ч. Камерите на пътните кръстовища обаче регистрират повече от 20 000 нарушения на трафика всеки ден. Как изглежда ежедневният трафик в един среден индийски град вижте във видеото горе. 

 

 

 

 

 

Вместо да респектират джигитите на пътя обаче, манекените станаха повод за забавни коментари, селфи снимки и шеги в социалните мрежи.

 

 

 

Източник: BBC

 

 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft