за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Майка сама издаде сина си, че подготвял кървава атака в училище (снимки)
добавено 10-08-19

Майка от щата Вашингтон се превърна в герой, след като съобщи на полицията, че синът ѝ планира атака в училището, в което учи. Жената намерила дневника на момчето, в който описвал готвената атаката в деня на 21-та годишнина от кървавото клане на 20 април 1999 г. в училище в Колорадо, където двама ученици от гимназията Дилън Клеболд и Ерик Харис убиха дванадесет ученици и един учител, а още 21 бяха ранени.

 

ВИДЕОИГРА ЗА СТРЕЛБА В УЧИЛИЩЕ ПРЕДИЗВИКА СКАНДАЛ (ВИДЕО)

 

Властите твърдят, че в дневник на 17-годишният ученик от гимназията в Колидж Плейс имало имената на конкретни огнестрелни оръжия и експлозиви, както и датата 20 април 2020 г. Планът на ученика включвал да убие собствената си майка и нейния приятел, пише Daily Mail.

 

 

17 ДУШИ ЗАГИНАХА ПРИ СТРЕЛБА В УЧИЛИЩЕ ВЪВ ФЛОРИДА (ВИДЕО)

 

 

 

 

Полицията уведомила училището за заплахата. 17-годишният младеж бил арестуван веднага след като се прибрал у дома от училище и бил настанен в  Центъра за правосъдие за непълнолетни.

 

 

ПРОДАЖБИТЕ НА КУРШУМОУСТОЙЧИВИ РАНИЦИ В САЩ СКОЧИХА С 300% СЛЕД МАСОВИТЕ СТРЕЛБИ

 

 

Майката на заподозрения каза, че намерила дневника на сина си миналия месец. Тя се опитала да разговаря с момчето, но той твърдял, че просто си съчинява истории. В бележника си гимназистът описва как ще постави бомби в раницата си и ще взриви училищното кафене и дори училищния атвобус, паркиран в кампуса. Освен това той смятал да „екзекутира оцелелите от взривовете“.

 

 

 

 

Един смразяващ пасаж в дневника гласи: „Убий всички, бори се до смъртта и след като постигнеш максимални щети убий и себе си “.

 

Когато полицията претърсила стаята на ученика намерили още тетрадки с планове за масово убийство. Униформените обаче не открили никакви оръжия.

 

 

 

Източник: Daily Mail

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft