за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Майки се борят за директорка на ясла
Репортажи
добавено 11-20-18
Loading the video...

Потърсиха ни майки, които са силно разтревожени от промените в ръководството на местна ясла в Кремиковци. Ева Веселинова отиде на място, за да разбере каква е ситуацията. Проведен е конкурс за директор на яслата и настоящата директорка г-жа Иванова не е предпочетена за сметка на друг кандидат без нейния стаж. Родителите са щастливи с г-жа Иванова и твърдят, че тя има индивидуален подход към всяко дете. Те са доволни  от промените и ремонтите, които са направени на материалната база последната година. Майките са подали жалба до общината и до Дирекция "Здравеопазване" и са събрани над 200 подписа.

 

Основният въпрос е на какви критерии се основава тази преценка, след като г-жа Иванова е издържала писмената част и след проведено събеседване е предпочетен друг кандидат, без опит .

 

Безспорен е фактът, че конкурси трябва да има, за да може изборът на директор да е напълно прозрачен. Също така обаче е важно всички да са доволни от този избор, защото в крайна сметка  единственото важно в яслите са децата, които ги посещават. Съвсем скоро Ева Веселинова ще потърси и директора на Дирекция "Здравеопазване" - Моника Чеуз.

 

 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft