за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Майкъл Джордан отвори клиника за бедни в родния си град
По света
добавено 10-19-19

Легендарният баскетболист Майкъл Джордан отвори клиника за лечение на бедни в Шарлът, Северна Каролина, където живее от малък, съобщава DailyMail. В новото лечебно заведение ще се приемат пациенти без здравни осигуровки, а самият Джордан го определи като опит да помогне на общността, която го подкрепя години наред. Бившият спортист е собственик и на местния баскетболен отбор "Шарлът Хорнетс".

 

По време на откриването "въздушният Майк" се просълзи и заяви, че това е много емоционален момент за него. Проектът за клиниката започва преди две години, когато някогашният играч на "Чикаго булс" дарява 7 млн. долара лични средства. Клиниката работи от три седмици, но официалната церемония, по време на която Джордан сряза лентата, бе миналия четвъртък. В медицинския термин ще работят около 300 души.

 

"Вие виждате моето име, но това всъщност е трудът на много хора и особено на майка ми, която е отдадена на грижата и помощта за другите", заяви Джордан.

 

В изявление на клиниката се казва, че работещите там не само ще помагат на хора без възможности, но ще ги насочват и към други центрове и програми, където могат да получат още помощ. Идеята е грижата за болния да не се ограничава само в лекарския кабинет.

 

Източник: DailyMail

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft