за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

МВР предупреждава да не се агитира за протести срещу властта (видео)
gospodari.com
добавено 11-14-18
Loading the video...

Полицаи от Самоков са написали предупредителен протокол на местно момче, което агитирало във Фейсбук за протестите срещу правителството. Това става ясно от видео, разпостранено от майката на момчето. В него се вижда как служителите на реда го карат да се подпише на документа.

 

 

„И аз също не съм доволен, че са високи цените, но не е това начинът", обяснява единият служител. И предупреждава момчето да стои настрани от "тия работи".

 

 

Според майката момчето дори не е излизало от вкъщи. А освен това всеки има право да протестира, казва тя. "Нарушаване на закона ли да споделяш това, което мислиш във "Фейсбук", пита жената. Отговорът на полицаите е, че може да се обърне към началника им за повече подробности.

 

 

Видеото е споделено в социалната мрежа, където предизвиква множество коментари. Потребителите пишат, че това е безобразие и се възмущават, че това не е единственият случай на подобно предупреждение.

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft