за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Микровълнова с обратни функции охлажда бирата ви за броени минути (видео и снимки)
Техно и ауто
добавено 01-09-20
Loading the video...

Всички добре знаем, че няма човек, който да обича да пие бирата си топла. Aко вече сте си приготвили вечеря и в последния момент се сетите, че трябва да охладите любимата алкохолна напитка, то за съжаление ще ви се наложи да почакате не по-малко от час.

 

 

И за да не се налага да губите ценно време, защото то се измерва в пари, вече съществува нов уред наречен Juno, пише LADbible.Той работи по подобие на микровълнова фурна, но с обратно действие - вместо да затопля храни и напитки, Juno може да охлади за броени минути вашата бира, вино или дори горещо кафе.

 

 

 

 

Настройките по отношение на това колко студена предпочитате да бъде напитката ви си зависят изцяло от вас, като машината дори разграничава червено от бяло вино относно степента на охлаждане.

 

 

 

 

Успешно финансираният продукт е представен на Consumer Electronics Show (международно изложение за потребителска електроника в Лас Вегас.  

 

 

Източник: LADbible

Видео: YouTube

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft