за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Моряк шокира майка си като се появи изненадващо на семейна снимка (снимки)
По света
добавено 01-24-20

Моряк реши да изненада майка си като се появи изненадващо зад нея, докато всички позират за семейна снимкка, пише Daily Mail

 

 

 

 

Робина Лерма вечеряла със семейството си край езерото Голямата мечка в южната част на Калифорния, когато решили да позират за снимка с малък картонен макет на своя син - моряк. Докато се приготвят да се щракнат с телефона, синът в униформа се промъкнал зад гърба им и застанал до майка си.  Близките, които били съучастници в изненадата, предполагали, че Лерма ще погледне снимката и ще се зарадва. Тя обаче решила, че синът ѝ е в кадъра, благодарение на някое приложение за обработка на снимки. 

 

 

 


„Как успяхте да направите това?“, попитала жената без да подозира, че наистина зад нея е синът ѝ. Семейството решило да позират втори път, а морякът отново застанал зад гърба ѝ в кадър.  Развълнуваната майка обаче отново възкликнала; „Как успяхте да направите това? О, Боже, това е моят син!"

 

 

 

 

Накрая госпожа Лерма погледнала зад себе си и видяла сина си от плът и кръв. Шокираната майка избухнала в сълзи, а всички в ресторанта аплодирали трогателната изненада. Жената била сигурна, че момчето ѝ няма да може да се прибере за Коледа, защото уж бил на далечно плаване в океана. 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft