за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Мъж подкупи сервиз да излъжат гаджето му, че телефонът му не може да се поправи
По света
добавено 01-25-20

Мъж подкупи сервиз с 40 паунда (около 93 лева), за да НЕ поправят телефона му. Клиентът оставил устройството уж за ремонт в сервиз в Шефилд, Англия, но в панела имало бележка: "Просто се обадете на моята приятелка и ѝ кажете, че не можете да го поправите". 

 

 

 

 

28-годишният Оли Пикълс получил iPhone 8 плюс от мистериозния човек, който отказал да остави името си и данни за контакт. Когато Пикълс отворил гърба на телефона, намерил бележката и две банкноти, пише Daily Mail. Заинтригуван, той наистина решил да позвъни на номера и отсреща отговорил женски глас. Собственикът на сервиза предал съобщението, че не може да поправи телефона, а жената от другата страна любезно благодарила за обаждането. 

 

 

 

 

Странната случка накарала Пикълс да се зачуди какво ли има в телефона, което мъжът толкова не иска да разкрие. „Оправям телефони от шест години и никога никой не ми е плащал, за да направя точно обратното. Това е най-странното нещо, което някога ми се е случвало. Не знам какво се опитваше да скрие този клиент, но ясно искаше да го запази в тайна от партньорката си. Сигурно е било толкова важно, че той беше готов да плати за това", коментира Пикълс. 

 

 

 

 

Г-н Пикълс допълни, че заподозрял нещо съмително още, когато мъжът влязъл в сервиза. "Той остави телефона и бях сигурен, че няма да с върне, за да си го вземе", каза още Пикълс. Той все пак решил да не инвестира време и пари, за да поправя устройството и така причината за необичайния подкуп си остава тайна. 

 

 

Източник: Daily Mail

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft