за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Незаконен италиански боклук е открит и в Монтана
У нас
добавено 01-22-20

След Плевен, Враца, Варна и Бургас незаконен италиански боклук бе открит и в Монтана, съобщава OFFNews. Полицията разследва нерегламентирано превозване на отпадъци от Италия, разтоварени в северозападния български град.

 

Македонци внасят боклук у нас, защото в страната им е забранено

 

Проверката е по сигнал, получен вчера около 9,30 ч. в сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при ОДМВР - Монтана, според който са превозени боклуци с произход Италия. Проверен е тежкотоварен камион "DAF" с румънска регистрация, преминал границата ни и започнал да разтоварва отпадъците в Монтана.

 

Ковачки ще гори боклук от София срещу 8,8 млн. лв.

 

Проверката показала, че документацията на камиона е неизрядна, а товарът не съответства на описанието. А също - че получателят не е заявил очаквания товар, нито е сключвал договор за получаване на отпадъка.

 

По случая е започнало разследване.

 

Източник: OFFNews

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft