за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Не пускат бременни жени да пътуват до САЩ, ако не докажат, че няма да раждат там
По света
добавено 01-24-20

Държавният департамент на САЩ въвежда нови правила, които огранизачават пътуванията на бременни жени. Промените влизат в сила от днес и имат за цел да ограничат т.нар. "туризъм с цел раждане". Бременните жени, които кандидатстват за туристическа виза в САЩ, ще трябва да докажат, че имат конкретна причина за пътуването и че няма да раждат на американска земя, пише BBC

 

 

 

 

БОРИСОВ СЛЕД СРЕЩАТА С ТРЪМП: УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ВИЗИТЕ ЗА САЩ ЩЕ ПАДНАТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Почти всички деца, родени в САЩ, получават автоматично гражданство. Този закон беше остро разкритикуван от американския президент Доналд Тръмп. Според администрацията на Тръмп промените са необходими с оглед националната защита и сигурност на САЩ. „Туризмът с цел раждане е престъпна дейност, зад която стоят включително международни престъпни схеми“, смятат властите в САЩ.

 

 

АВИОКОМПАНИЯ ПОИСКА ОТ ПЪТНИЧКА ДА СИ НАПРАВИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ПРЕДИ ПОЛЕТ

 

 

 

 

Тръмп се стреми да ограничи имиграцията в САЩ. Той разкритикува и издаването на виза въз основа на това, че имаш роднини в Америка, тъй като това водело до т.нар. "верижна миграция за събиране на членовете на едно семейство". 

 

 

Президентът също така затяга правилата за желаещите да влязат в САЩ за медицинско лечение. Сега кандидатите за виза трябва да докажат, че имат „средства и намерение да платят медицинските си разходи. Те трябва да убедят консулския служител, че имат уговорка с конкретен лекар, който  да им осигури лечение.

 

 

Източник: BBC

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft