за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Опасно и абсурдно паркиране на жена, току що изкарала книжка (видео)
По света
добавено 11-12-19
Loading the video...

Жена, току що взела шофьорска книжка, катастрофира няколко пъти в рамките на минута на паркинг в Китай. Във видеото, публикувано от Daily Mail, се вижда как водачката първо избутва две паркирали коли, за да се спре между тях. 

 

 

ЖЕНА УДРЯ КОЛАТА СИ БЕЗБРОЙ ПЪТИ, ДОКАТО ПАРКИРА (ВИДЕО)

 

 

 

 

ЛОШ ПРИМЕР: ИНСТРУКТОР ПАРКИРА УЧЕБНА КОЛА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА (ВИДЕО)

 

 

 

Лекото ПТП явно не стига на шофьорката и тя решава да включи задна скорост. Решението на неопитния водач се оказва наистина катастрофално, защото колата се забива на заден в тухлена стена. Абсурдното паркиране се е случило в Китай и е заснето от охранителни камери, а нанесените материалните щети по автомобила са сериозни. 

 

ЖЕНА СЕ ПРОБВА ДА ПАРКИРА МАЛКА КОЛА, ЧУВСТВА, ЧЕ КАРА КАМИОН (ВИДЕО)

 

 

 

 

След такова паркиране ще се убедите колко е важно да се увеличат часовете кормуване за курсистите. Това са и част от предвидените нови правила за шофьорските куросве у нас, които вече бяха обсъдени в транспортното министерство.

 

 

МЛАДА ЖЕНА СИ НАПРАВИ СЕЛФИ ОТ МЯСТОТО НА КАТАСТРОФА И ВЪЗМУТИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ (ВИДЕО)

 

Предстои да се разработи изцяло ново мобилно приложение за шофьорските курсове. Преди всеки час по кормуване в него със селфи снимка ще се регистрират и инструкторът, и курсистът. От автомобилната администрация в реално време ще следят кога е започнал и кога е приключил часът, колко километра е изминал всеки курсист и дали е шофирал извън населените места – по магистралите и скоростните пътища.

 

Надяваме се, че при всички взети нови мерки, няма да имаме подобни случаи на деструктивно паркиране и у нас!

 

 

Източник: Daily Mail

 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft