за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Отговорът на председателя на Варненския Апелативен съд във връзка със споровете за наследството на варненски меценат (видео)
Репортажи
добавено 04-19-19
Loading the video...

Скъпи приятели, преди няколко дни ви показахме един сигнал от Варна за заплетен казус около наследствените имоти на известния варненски меценат от арменски произход – Хованес Нергарариян, живял в края на 19-ти и началото на 20-ти век.

 

СЪМНЕНИЯ ЗА ВЛИЯНИЕ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ВАРНЕНСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД ВЪРХУ ДЕЛА ЗА НАСЛЕДСТВОТО НА ВАРНЕНСКИ МЕЦЕНАТ (ВИДЕО)

 

В казуса изпъкна името на председателя на Варненския апелативен съд Ванухи Аракелян, срещу която се предявиха съмнения от хората, подали сигнала до нас, че със служебното си положение тя може да оказва влияние на съдебния процес за имуществото от наследството.

 

Ние, разбира се, я потърсихме за коментар. Вижте какво каза тя по случая.

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft