за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Петцифрени глоби грозят „Моко Солюшън”
Репортажи
добавено 12-13-18
Loading the video...

Вече ви показахме много хора, които от месеци чакат парите за билети за провалени събития, организирани от „Моко Солюшън", да им бъдат върнати. Получихме обещание от управителя на фирмата Димитър Дамянов това да стане в най-кратки срокове.

 

 

 

Становището на Комисията за защита на потребителите е, че са извършени няколко проверки на „МС Концерт” ЕООД. До момента жалбите са 17 на брой. В хода на проверките търговецът е възпрепятствал длъжностните лица да осъществят дейността си, за което са му съставени 4 акта. Установена е и нелоялна търговска практика. Според КЗП организаторът е проявил недобросъвестност и професионална некомпетентност, като не е изпълнил ангажимента за възстановяване на заплатените от потребителите суми.

 

 

Ще чуем и каква е ролята на компанията, продаваща билети за провалените събития. Нейният управител Мирослав Еманоилов твърди, че проблемът е изцяло репутационен.

 

 

Той подчертава, че клиентите трябва да внимават кой е организатор на събитията, които искат да посетят. Еманоилов добави, че концертите на Хосе Карерас, Григорий Лепс и Горан Брегович все пак ще се състоят, защото приятелски фирми-организатори са поели  инициативата да ги организират.

 

Остава възможността чакащите парите си да се включат в колективния съдебен иск, който от фирмата, продаваща билетите, са завели.

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft