за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Полицай се опитва да хване лебед, който пресича оживен булевард (видео и снимки)
ЗооГосподари
добавено 11-12-19
Loading the video...

Полицай от Швеция се опитва да хване лебед, който е решил да пресече оживен булевард в час пик с натоварен трафик. Случайни минувачи заснеха видео с куриозната случка.  

 

БЪЛГАРКА УБИЛА ЛЕБЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО, ЗА ДА СИ НАПРАВИ СЕЛФИ?

 

 

 

 

Лебедът бил забелязан да се движи по пътя в Ропстен, близо до столицата Стокхолм. 28-годишният Никълъс Фърнхолм седял на автобусната спирка, когато видял птицата и униформеният, който я следва. „Видях полицейска кола със включени светлини. След това забелязах и лебеда и полицая, който върви след птицата", разказва случайният минувач пред LADbible.

 

 

 

 

Необезпокоявано и безстрашно лебедът пресича многобройните пътни платна за движение. Към полицая, който решил да гони птицата пеша, се присъединил и патрулен автомобил в опит да обградят лебеда. Най-накрая непокорната птица била отведена на безопасно място в крайпътната зелена площ, далеч от натоварения път.   

 

 

 

Източник: LADbible

Видео: Daily Mail

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft