за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Професионални каскадьори спасиха жена от падане от 14-тия етаж (видео)
добавено 10-17-19
Loading the video...

Трима професионални каскадьори в екшън филм използваха уменията си и спасиха пияна жена от падане от балкона на 14-тия етаж. Инцидентът се е случил в Калифорния, пише Daily Mail.

 

 

Докато сглобявали сцената за кино парти на "Осмо авеню", мъжете видели жената да виси от парапета на балкона. Другите хора крещели на жената да не скача, а опитните каскадьори се втурнали веднага в действие.

 

 

 

 

Тримата смелчаци са сержант Грег, Скот Шектер и Еймс Карвър. „Ние влязохме в стаята и видяхме, че тя стои на балкона. Беше затворила вратата, така че никой да не може да стигне до нея", обясни сержант Грег, който е собственик и координатор на агенция за каскадьори в Лос Анджелис.

 

 

 

 

Без жената да го види, той пропълзял зад нея и я хванал в гръб. След като била хвната здраво, другите двама се втурнали веднага към нея и я издърпали обратно. "Вкарахме я в стаята и я положихме на дивана, а тя беше много разстроена", разказва Шектер.  „Бях толкова благодарен, че стигнахме навреме. Мисля, че ако бяхме там две секунди по-късно, нея нямаше да я има“, каза още той.

 

 

 

 

На място дошла полиция, а смелите мъже си тръгнали удовлетворени. Лейтенантът на полицията в Сан Диего Кевин Майер заяви, че жената била разстроена заради съсипана любовна връзка. Тя изпила сериозно количество алкохол.

 

 

 

 

От полицията похвалиха действията на тримата каскадьори.

 

 

Източник: Daily Mail

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft