за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Риана нарече Доналд Тръмп "най-психичноболният" човек в САЩ
По света
добавено 10-10-19

"Доналд Тръмп е най-психично болният човек в САЩ." Това заяви певицата Риана пред сп. "Вог", цитирана от The Independent.

 

 

 

 

 

Певицата от Барбадос обвинява американския президент, че непрестанно свързва извършваните от бели хора стрелби с психични смущения, докато стрелбите, извършени от представители на етническите малцинства, окачествява като терористични актове.

 

 

 

 

9 УБИТИ В ДЕЙТЪН, ОХАЙО, ПРИ ВТОРА МАСОВА СТРЕЛБА В САЩ В РАМКИТЕ НА ЧАСОВЕ (ВИДЕО)

 

 

През месец август Тръмп заяви, че психични болести са в основата на извършените от бели стрелци убийства в Ел Пасо, Тексас, и Дейтън, Охайо. "Да определяш извършителите на престъпления според цвета на кожата им е унизително", категорична е певицата.

 

 

 

 

20 УБИТИ И 26 РАНЕНИ СЛЕД МАСОВА СТРЕЛБА В ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР В ТЕКСАС (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

"Това е расистко. Ако дадете оръжие на арабин в магазин от веригата "Уолмарт" (стрелбата в Ел Пасо на 3 август бе именно в такъв магазин,) Доналд Тръмп изобщо няма да спомене за проблем, свързан с психичното здраве. Най-психичноболният човек в САЩ днес изглежда е президентът Тръмп", каза още Риана.

 

 

 

 

„Президентът Тръмп показва погрешно схващане за връзка между психичното здраве и насилието. Психичните заболявания не означават задължително насилие. Всъщност проучванията доказват точно обратното: хората, които живеят с психични заболявания, са по-склонни да бъдат жертви, а не извършители на насилие“, коментира още носителката на Грами.

 

 

 

Източник: The Independent

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft