за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Служител в Subway беше заснет да се чеше отзад преди да направи сандвич на клиент (снимка)
По света
добавено 01-22-20

Служител на Subway в Англия беше хванат да си бърка в гащите и да си чеше задника с почти свалени панталони преди да направи сандвич на клиент, съобщава UNILAD.

 

 

 

 

Жена посетила заведението за бързо хранене в Акрингтън, Ланкашир, Великобритания. Докато чакала на опашката, за да си поръча сандвич с италианско хлебче, тя попаднала на скандалната гледка. Шокираната клиентка направила снимка на служителя и я публикува в социалната мрежа с текст: „Радвам се, че не ям в Subway. Работникът просто стоеше и се чешеше!"

 

 

 

 

"Това е абсолютно отвратително и няма да вляза отново там. Още не си бях поръчала, но моят партньор вече хапваше", сподели още жената. Тя е потърсила отговорност от собственика на заведението. Сигнализирала е и местната агенция по безопасност на храните.

 

 

 

 

 

Източник: UNILAD

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft