за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Собственици на фирми по схема "Училищен плод" манипулирали проверките на Агенцията по храните
Репортажи
добавено 12-28-18
Loading the video...

Скъпи приятели, отново се връщаме към казуса със съмнителните земеделски производители, участващи по новата схема „Училищен плод“.

 

След серия репортажи по темата от проверката на Държавен фонд „Земеделие“ стана ясно, че съмненията са основателни и за всички одобрени фирми са констатирани нарушения при посещение на място в земеделските площи, вписани в документите при кандидатстване.

 

Фирми по схема "Училищен плод" с редица нарушения

 

Разминавания имаше и в резултатите от проверките на Държавен фонд „Земеделие“ и Агенцията по безопасност на храните, поради което изпълнителният директор на БАБХ – д-р Дамян Илиев  разпореди нова проверка на парцелите на производителите.

 

Сега е време Ева Веселинова отново да отиде до БАБХ, за да чуем какво установи тази проверка и ще стане ли ясно защо се налага институциите взаимно да се проверяват и да правят проверки на проверките.

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft