за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Спецпрокуратурата: Иван Гешев е в приятелски отношения със съдружник на Ваклин
добавено 08-06-19

Единственият кандидат за главен прокурор Иван Гешев е в приятелски отношения със съдружник на основния свидетел по делото срещу бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева – Александър Ваклин.

 

 

ИВАН ГЕШЕВ – ПРЕДИЗВЕСТЕНИЯТ ВЛАСТЕЛИН (ВИДЕО)

 

 

 

 

Именно Гешев ръководеше показната акция по задържането на Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова, продължила над 7 часа в центъра на София, а по това време беше шеф и на спецпрокуратурата.

 

 

ЖЕНАТА ДО ИВАН ГЕШЕВ Е СЪДРУЖНИК С ОРТАКА НА ПРЕДПРИЕМАЧА ВАКЛИН, ТВЪРДИ РАЗСЛЕДВАНЕ

 

 

"Иван Гешев се познава от дълги години с (Марио) Кърковски и двамата са в приятелски отношения". Такъв извод е записан в постановлението на Апелативната спецпрокуратура, с което се потвърждава отказа на първата инстанция да образува разследване по сигнал на гражданско движение БОЕЦ.

 

 

ГРЕШКА: ПРОКУРОРЪТ ГЕШЕВ ЕДНОВРЕМЕННО АРЕСТУВА ИВАНЧЕВА И ПЪТУВА ДО МОСКВА

 

 

 

 

 

"Иван Гешев приключи с кадидатурата си за главен прокурор! Връзката между жената, с която Гешев живее и съдружника на Ваклин, а чрез него и със самият Ваклин е скандална, защото именно Гешев е главно действащо лице при ареста на Иванчева и Петрова. А Ваклин не е само свидетел, а е и пряко заинтересована страна, тъй като той твърди, че са засегнати негови бизнес интереси и строителни намерения", пишат в своя позиция от движението. 

 

 

 

 

7 НЕУДОБНИ ВЪПРОСА ПО ДЕЛОТО "ИВАНЧЕВА"

 

 

От "БОЕЦ" настояват кандидатурата на Гешев за главен прокурор да бъде оттеглена незабавно и срещу него да започне реално производство. "Още утре БОЕЦ ще изпратим официални писма и сигнали до всички български власти и особенно внимание ще отделим за контакти и уведомяване на международните и европейски институции и медии. Ако кандидатурата на Гешев не бъде оттеглена и се наложи, ще изпратим наши представители в Брюксел, за да запознаят на място и лично Европейската комисия и ЕП с документите и ситуацията около този скандал! Скадала #ГешевГейт вече надминава ЦУМгейт на Цацаров", пише още в гражданската позиция.

 

 

Източник: ГД БОЕЦ

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft