за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Сравнение между кадри от филма на HBO и истинския инцидент в Чернобил (видео и снимки)
добавено 06-15-19
Loading the video...

Повечето от нас вероятно вече са гледали или най-малкото доста са чували за мини-сериала на HBO "Чернобил". Шоуто бързо стана най-рейтинговото в историята на оценяване на телевизионни предавания в платформата IMDB, с 9.7 звезди от 10 възможни. Мнозина определят сериала като шедьовър на малкия екран, а в добавка хора, които са живяли в бившия СССР, хвалят продуцентите на филма за това, че са положили доста усилия, за да пресъздадат действителната последователност на събитията и обстановката толкова точно, колкото е възможно.

 

КАК "ЧЕРНОБИЛ" СЕ ПРЕВЪРНА В ЕДИН ОТ НАЙ-ХИТОВИТЕ СЕРИАЛИ НА HBO

 

Наскоро видео-есеиста Томас Флайт направи завладяващо клипче, което сравнява моменти от сериала с истински кадри от инцидента, които са заснети по време на опитите да се преодолеят последиците от ядрения взрив. Вижте го.

 

КОНСУЛТАНТКАТА НА ФИЛМА "ЧЕРНОБИЛ": В СССР НЕ КАЗВАХА "ОКЕЙ", НЯМАШЕ И ХРАНА ЗА КОТКИ (ВИДЕО)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОЦЕЛЯЛ ОТ ЧЕРНОБИЛ РАЗКАЗВА ЗА ИСТИНИТЕ И ИЗМИСЛИЦИТЕ В СЕРИАЛА (ВИДЕО)

 

Източник: boredpanda.com

 

 

 

 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft