за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Стартираха петиция срещу влогърка в YouTube, която бие и плюе кучето си (видео)
По света
добавено 08-19-19
Loading the video...

Случайно изтекоха кадри на Брук Хаутс, влогърка в YouTube, на които се вижда как тя злоупотребява с кучето си, като го бие и плюе. В резултат потребители стартираха петиция, в която искат да й се забрани публикуване в сайта за споделяне на видео, пише ladbible.com.

 

След като се видя как 20-годишната жена се отнася със своя доберман на име Сфинкс, над 20 000 души подписаха петицията на change.org. Изпратено е писмо и до изпълнителния директор на YouTube Сюзън Войчицки.

 

В отговор на обвиненията, Хаутс, качи видео с опит за извинение. В него тя твърди, че в деня и в седмицата на заснемането на кадрите е била напрегната заради други, личния събития.

 

Потребителите обаче не й повярваха.


„Имате ли лошо извинение за удряне на кучето си? Какво ще кажете да го проковете към земята и да го плюете", пишат някои зрители.

 

А други добавят: „Това не беше грешка. Никой не удря и плюе по живо случайно. Ако тя прави тов пред камерата, какво би могла да му причини насаме?"

 

В идеалния случай аудиторията се надява кучето да бъде взето от младата жена и тя да бъде обвинена за насилие, но според някои това вероятно е твърде смело искане.

 

Източник: ladbible.com

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft