за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Тръмп се изхвърли, че дъщеря му е създала 14 млн. работни места. Бизнесът пребрoи общо 6 млн.
По света
добавено 11-14-19

Верен на навика си да използва гръмки фрази, американският президент Доналд Тръмп обяви, че за две години и половина дъщеря му Иванка е успяла да създаде 14 млн. работни места. Както винаги държавният глава не даде никакви доказателства за твърденията си, но няколко пъти повтори голямата цифра, съобщава Гардиън.

 

Изказването си Тръмп направи пред Икономическия клуб в Ню Йорк. "Когато започна преди две години и половина, целта ѝ беше 500 хил. работни места. А създаде 14 млн. И всички преминават през обучения в тези компании, това са най-великите компании в света", обяви президентът.

 

ПРИСЪСТВИЕТО НА ИВАНКА ТРЪМП НА СРЕЩАТА НА Г-20 ПРЕДИЗВИКА ПОДИГРАВКИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Иванка Тръмп е съветник на баща си в Белия дом. Освен това отговаря и за политиката по заетостта.

 

Макар да има успехи в създаването на нови работни места, хвалбите на Тръмп предизвикаха иронични реакции.

 

По данни на бизнеса и неправителствени организации, от началото на неговото управление в САЩ са създадени около 6 млн. нови работни места. В огромната си част това дори не е реална заетост, а програми за заетост, в рамките на които безработни преминават през различни обучения. Фирмите обаче по никакъв начин не са задължени да ги приемат на работа.

 

 

Източник: Гардиън

 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft