за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Човек, измамен от мними майстори, ги завърза и предаде на полицията (видео)
добавено 11-12-19
Loading the video...

Мъж, измамен от мними майстори на покриви, взе правосъдието в свои ръце, като ги завърза и повика полиция, пише Нова тв.

 

И макар постъпката му да звучи геройски, финалът на историята може да бъде малко парадоксален - оказва се, че сега Ганчо Ганев може да бъде съден за отвличане.

 

Случката се разиграла в радневското село Трънково. Жител на селото сключил договор с работници за ремонт на покрива на къщата, в която живее майка му. Платил авансово 2800 лева, бил подписан и договор. Ремонтната група обаче си тръгнала и покривът останал полуразкрит.

 

Mайсторите се върнали след няколко седмици и искали още пари. Тогава мъжът ги задържал и извикал полиция. 

 

„Никой не е застрахован. Никога не съм мислел, че може да бъда излъган по такъв начин. Реших да ремонтирам покрива, търсех най-доброто – фирма с договор, с гаранции. Коректен бях с тях, платих им. Още първия ден им дадох 1600 лева, на третия – 1200 за допълнителни материали. На четвъртия ден не се появиха. Нямах избор, трябваше сам да започна работа. На 17-ия ден се върнаха с искане за още 2000 левa”, сподели потърпевшият.

 

 

Източник: Нова тв

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft