за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Шофьор на линейка в Пловдив отказва да помогне да свалят болна жена (видео)
У нас
добавено 01-22-20
Loading the video...

Шофьор на линейка в Пловдив отказа да помогне да свалят болна жена буквално няколко стъпъла надолу. Видеото с арогатното поведение беше публикувано в социалните мрежи и възмути много хора. 

 

В ЛИНЕЙКА ДЪНИ ЯКО ЧАЛГА НА МАКС, ДОКАТО ВОЗИ ПАЦИЕНТ (ВИДЕО)

 

 

Екипът на спешна помощ е извикан на адрес по сигнал за жена в тежко състояние. Автор на видеото е съсед, който се притекъл да помогне. Във видеото се чува как шофьорът и съседът започват да се карат.

 

 

 

 

МЪЖЪТ ОТ ЧАЛГА-ЛИНЕЙКАТА: БЕШЕ ШЕГА, ДАДОХ НА ВЪЗРАСТНИЯ ЧОВЕК 5 ЛЕВА ДА СЕ СНИМА

 

 

От Министерство на здравеопазването обясниха за NOVA, че шофьорите на линейки трябва да оказват съдействие на членовете на съответния медицински екип.

 

 

„Бяхме повикани при пациент, който беше в безпомощно състояние. На адреса дойде съсед, който помоли шофьора да изкара носилката пред входа на блока и да ни помогне при изнасянето на пациента. След като се върна, младият мъж каза, че шофьорът е отказал да помогне”, сподели д-р Веселка Танева.

 

 

 

 

В крайна сметка шофьорът помага за изнасянето на пациентката.  Доктор Танева разказва, че често има нужда от помощ, но обикновено шофьорите ѝ съдействат.  Шофьорът на линейката не бе открит за коментар.

 

 

 

Източник: Facebook, NOVA

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft