за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

"Бяла лястовица" за човека, рискувал живота си, за да спаси две кучета в Пирин
Бяла лястовица
добавено 11-26-18

Красимир Елинов не е професионален спасител, но рискува живота си, за да спаси две кученца, заседнали на малка ниша на връх „Котешкия чал“, на височина над 2600 метра в Банско.

 

 

Иво и Наско от Планинската спасителна служба разказват какво се е случило пред Влади Василев и камерата на „Господари на ефира“. Преди седмица с Краси се свързват собствениците относно бедственото положение на двете кученца в планината и го молят за съдействие. Краси на секундата решава да помогне на Бети и Божана, които подгонили диви кози и се озовали по средата на нищото – без да имат шанс да се измъкнат живи.

 

 

Два дни животинките остават на върха без храна и вода. След няколко часово катерене, Красимир, рискувайки живота си и с помощта на Иво и Наско, стига отвесния склон и спасява двете кученца.

 

 

Как „Бялата лястовица“ отлетя към Банско и повече подробности за спасителната акция можете да видите тази вечер в „Господари на ефира“, от 23:00 часа, по NOVA.

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft