за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Faceboйko: Недоимъкът може да е тежък, но калява характера
facebойко
добавено 07-20-15
Loading the video...

Картофеното момченце, което стана премиер - така се определя в това видео нашият любим Faceboйko. Тук той за пръв път показва своите готварски умения като бели картофи.

 

В чата пръв се включва Бареka do do, който споделя, че когато животът ти поднесе картофи, трябва да си направиш пататник. Включва се и Радан, който не можел да различи овца от жираф.

 

Във видеото ще станете свидетели на това как Faceboйko се сеща, че преди време Миро Найденов му изпратил покана да си направи ферма, която самият Faceboйko поддържа като рине на прасетата, дава смески, кара тор, сади пипер, рапица... 

 

"Едно време майка, ако ми опържеше яйца, беше радост за мене! Подскачах като улав по къра! После ‘зимах един сърп-и-чук и косях трева да си на’раня зайците", сеща се още главният герой в това видео. Накрая отсича: "Недоимъкът може да е тежък, но калява характера." 

 

Гледайте още:

 

Колко са големи ръките на г-н Борисов, чуек?

 

Защо Faceboйко не помогна на ЦСКА?

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft