за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Google създаде плик, в който можете да скриете смартфона си от себе си (видео)
Техно и ауто
добавено 01-22-20
Loading the video...

Днес Google пусна три нови експериментални приложения, които да ви помогнат да използвате телефона си по-малко, като част от тяхната инициатива за цифрово благосъстояние, включително едно, което всъщност запечатва телефона ви в плик с неговите размери.

 

GOOGLE СЪЗДАДЕ РЕДИЦА ПРИЛОЖЕНИЯ, КОИТО ДА ПОМОГНАТ НА "ДИГИТАЛНОТО НИ ЗДРАВЕ"

 

Те изглеждат като пликчетата, които някои изпълнители изискват от феновете да сложат на телефоните си по време на концерти, с изключение на това, че можете да си ги направите вкъщи, а пликът на Google ви позволява да се обадите на някого, ако е нужно.

 

 

 

 

Ако искате да изпробвате "новата технология" на Google обаче, може и да останете разочаровани, защото в момента тя работи само с Pixel 3A, но все още не знаем причината за това.

 

В случай, че притежавате Pixel 3A, трябва да изтеглите необходимото приложение от Play Storе, наречено Envelope, след това да отпечатате PDF шаблона за плика, да го изрежете и да следвате инструкциите за сглобяването му.

 

След това, когато сте готови да направите почивка от телефона си, просто отворете приложението Envelope, сложете своя Pixel 3A в плика и го запечатайте, препоръчително с лепило.

 

 

 

 

След като телефонът ви е запечатан в плика, вие ще можете да набирате само телефонни номера, да използвате бързо набиране или да проверите часа, посредством мигащите цифри на клавиатурата.

 

Вижте видеото по-горе, за да разберете как работи...

 

 

Източник: The Verge

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft