за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

JBL пусна на пазара безжични слушалки, които се зареждат от слънчева светлина (видео)
Техно и ауто
добавено 12-17-19
Loading the video...

Компанията JBL пуска на пазара нов вид слушалки, които ще могат да улавят слънчева светлина и така при подходящите условия ще имат възможност за неограничен живот на батерията, пише The Verge.

 

 

Нужно е да използвате слушалките навън през деня само в рамките на два часа и половина, за да имат после те достатъчно дълъг живот на батерията, твърдят още от компанията. Това звучи така, сякаш трябва да ги носите само в слънчеви дни, но не точно...

 

 

НОВИТЕ СЛУШАЛКИ "AIRPODS PRO" НА APPLE ЩЕ СКАНИРАТ ВЪТРЕШНОСТТА НА УШИТЕ ВИ ЗА ПО-ДОБЪР ЗВУК

 

 

Според създателите слушалките могат дори да се зареждат от светлината на закрито. Така обаче времето за заряд ще се увеличи.

 

 

 

 

Извън възможността да се зареждат от слънчева светлина, тези слушалки работят като всички други безжични модели, които са вече на пазара. Използват Google Assistant, както и Alexa. Освен това имат допълнителни микрофорни отвън за моментите, в които искате да чуете какво става около вас, без да се налага да ги сваляте. 

 

 

Разбира се, те могат да се зареждат и чрез USB, освен другия алтернативен метод, който предлагат.

 

 

Източник: The Verge

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft