за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Samsung представи нов въртящ се телевизор за по-удобно гледане на вертикални видеа (видео)
Техно и ауто
добавено 01-06-20
Loading the video...

Вероятно няма по-ясни индикации, че вертикалното видео е световен фактор, след като Samsung създаде телевизор, за да подчертае този факт.

 

Компанията обяви, че новият модел "Sero" - 43-инчов 4K телевизор, който може да превключва от ландшафтен към портретен образ, скоро ще бъде достъпен в САЩ и другите глобални пазари.

 

Това значи, че ще можете да гледате клипове и "сторита" в Instagram, видеоклипове в TikTok и Snapchat и портретни видеозаписи от вашата камера, излъчвани на сравнително голям екран, без досадните черни ленти отстрани.

 

 

 

 

Първоначално Sero дебютира в Корея, но тази година той ще направи дебюта си и в останалите части по света.

 

В миналото моделът беше просто концепция, но е ясно, че Samsung смята, че има нещо значимо в тази идея и си струва да се разпространи глобално.

 

За да постигне своя иновативен въртящ се дизайн, Sero разполага с интегрирана стойка, която не може да се сваля и включва 4.1-канална, 60-ватова система от високоговорители. Тази стойка осигурява достатъчно вертикално място, така че телевизорът да не може да удари пода, когато преминава в портретен режим.

 

Собствениците на телефони от серията Galaxy пък могат да доближат устройството си към стойката на Sero, за да започнат стрийминг към екрана, а потребителите на iPhone ще трябва да използват включеното дистанционно управление, за да превключат ръчно екрана в портретен режим, като също така има поддръжка за AirPlay 2.

 

 

 

 

Новият модел в никакъв случай не е най-впечатляващият телевизор на Samsung, що се отнася до качеството на картината и спецификациите, тъй като има 4K екран с QLED цветове, което е достатъчно за много хора, но недостатъкът му е, че подсветката идва от ръбовете и липсва пълно локално затъмнение на пикселите.

 

Имайки предвид това, 43-инчовият телевизор няма да е за всеки, защото ако имате просторна всекидневна или нямате претенции към това как гледате вертикални видеа, е по-добре да се снабдите с един от стандартните QLED телевизори на компанията, които се предлагат в много по-големи размери. За тесен хол или по-малък апартамент обаче, Sero може да бъде много по-подходящ.

 

 

 

 

За момента цената и държавите, в които той ще бъде достъпен все още не са оповестени от компанията.

 

 

Източник: The Verge

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft