за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Sony потвърди, че PlayStation 5 ще бъде пусната в края на 2020 година
По света
добавено 10-09-19

Sony потвърди, че конзолата ѝ от следващо поколение - PlayStation 5 ще бъде пусната около Коледа през следващата година.

 

Сред новите подобрения ще бъдат по-бърз хардуер, по-добра графика и промяна в начина, по който вибрациите работят в контролерите.

 

В своя публикация, компанията обяви, че PlayStation 5 ще включва преработен контролер, който ще има бърза обратна връзка и подобрени вибрации, така че потребителите да могат по-добре да усетят какво се случва в играта, която играят.

 

Джим Райън, президентът и изпълнителен директор на Sony Interactive Entertainment, написа:

 

"С новите контролери наистина ще усещате по-широк спектър от вибрации, така че чувството, когато се блъснете в стена, докато карате състезателен автомобил, ще бъде много по-различно от това да подадете топката на футболното поле.

 

Можете дори да придобиете усет и за разнообразие от текстури - например когато тичате през тревни полета или минавате през кал. Една от нашите цели в следващото поколение на PlayStation е да задълбочим усещането и да усъвършенстваме преживяванията, когато играете игри."

 

Райън добави също така, че контролерите ще бъдат снабдени с „адаптивни“ сензори, вградени в бутоните L2 и R2.

 

Разработчиците ще могат да програмират съпротивлението на бутоните така, че че да почувствате опъването на стрела, когато използвате лък или когато ускорявате офроуд автомобил по скалисти терени.

 

В комбинация с подобрените вибрации, това може да доведе до по-реалистично преживяване, което симулира по-добре различните действия, които предприемате.

 

Конзолата  ще поддържа и лъчево проследяване - цифрова технология, която позволява по-реалистично пресъздаване на осветлението във виртуалните 3D среди в съвременните видео игри.

 

Актуализациите изглеждат сходни с тези, които конкурентът "Microsoft" обеща за следващото поколение на конзолата"Xbox", понастоящем известна като "Project Scarlett" и която също трябва да бъде пусната в края на следващата година.

 

Sony все още обаче не е показала изображения на конзолата и не потвърдила никакви ексклузивни игри, като цената на PlayStation 5 засега също не е известна.

 

 

Източник: 9Gag

 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft