<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=130414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Байдън подпи...

Морган Фрийман и покойният Джон Маккейн имат забрана за влизане в Русия

22 Май 2022
0 4223

Морган Фрийман и покойният Джон Маккейн имат забрана за влизане в Русия.

Министерството на външните работи на Русия публикува дълъг списък с граждани на САЩ, на които забранява да влизат в Русия. 

Войната, ден 32: Лвов е ударен с ракети, Байдън нарече Путин "касапин"

Сред тях са президентът Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис, както и десетки членове на Конгреса от двете големи партии, създателят на Facebook Марк Зукърбърг, журналисти и др, предава Булевард България

Москва забрани на Борис Джонсън да пътува до Русия

Списъкът се допълва и от актьора Морган Фрийман. 

Причината е “видеообръщение, записано от него през 2017 година. В него актьорът обвинява Русия в заговор срещу САЩ и призив за борба с нашата държава”, по обясненията на МВнР, ръководено от Сергей Лавров. 

Видеото е продуцирано от групата Committe to Investigate Russia на режисьора Роб Рейнър. В него Фрийман обвинява Путин в използване на кибератаки и разпространение на дезинформация, за да отмъсти на Запада за колапса на СССР. 

По този повод 84-годишният актьор сега вече има “доживотна” забрана да посещава Русия

Обяснение от Москва за посмъртната санкция срещу Републиканския сенатор Джон Маккейн, който почина още през 2018 г., все още няма.

Арнолд Шварценегер с послание към Путин, руските войници и руснаците (видео)

РИА Новости отбелязва, че Арнолд Шварценегер, който през март записа клип с призив за прекратяване на “операцията” в Украйна, не попада в списъка. 

Морган Фрийман и покойният Джон Маккейн имат забрана за влизане в Русия

Източник: Булевард България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции