<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144059" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Принцовете У...

Може ли съвместната поява на „Кралската четворка” да означава край на разрива помежду им? (видео)

12 Септември 2022
0 201

Принцовете Уилям и Хари със съпругите им Кейт и Меган се събраха заедно за първи път от повече от година, предава NOVA. Може ли тази съвместна поява на „Кралската четворка” да означава край на разрива помежду им?

Може ли съвместната поява на „Кралската четворка” да означава край на разрива помежду им? (видео)

Вестниците във Великобритания отбелязват появата им със заглавия „Заедно за баба” и „Мир заради баба”. Според кралските коментатори обаче е много рано да се каже дали излизането на принц Хари и Меган от кралското семейство може да се ревизира.

Първоначално се смяташе, че крал Чарлз III е накарал Хари, Меган, Уилям и Кейт да излязат заедно. Впоследствие обаче стана ясно, че престолонаследникът Уилям е изпратил съобщение на брат си да го направят. Твърди се, че са прекарали 45 минути в убеждаване.

Мемоарите на Хари

Големият тест сега обаче ще бъдат предстоящите мемоари на принц Хари. Те трябваше да излязат в края на тази година. Обещаваше се да бъдат сензационни, да разкажат за развода на неговите родители и защо той решава да напусне кралското семейство.

Кралските кореспонденти смятат, че ако Хари пусне тези мемоари скоро след смъртта на баба си, не само ще бъде безвкусно, но и ще сложи край на всякаква възможност да има нормални взаимоотношения със семейството си.

Новият крал с първи думи след смъртта на кралица Елизабет II

Внимание се обръща и на крал Чарлз III, който направи нещо много важно в първото си кралско обръщение. Монархът специално изрази своята любов към Хари и Меган, което се определя като протегната ръка.

Може ли съвместната поява на „Кралската четворка” да означава край на разрива помежду им?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции