<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100337" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Въоръжени мъ...

Мъж влезе в затвора, защото редовно се обаждал на 911, за да съобщи… че е уморен

20 Септември 2021
0 1690

Властите в САЩ изпратиха в затвора мъж, който регулярно позвънявал на спешния номер 911, за да съобщи, че е уморен, пише The Smoking Gun.

61-годишният Даниел Шрьодер бил арестуван във вторник в дома си в Евънсвил, Индиана след серия от четири позвънявания през спешния център до полицейското управление.

Осъдиха на затвор мъж, който редовно се обаждал на 911, за да съобщи... че е уморен

“Всеки път човекът казвал по телефона, че се чувства уморен”, потвърждават от полицията.

Ден по-рано Шрьодер се признал за виновен по друга злоупотреба с обаждания до системата. Тогава той се оплакал, че негова роднина “не спазва правилата му”.

По първото обвинение съдията наложил на мъжа условна присъда от шест месеца. Условието било Шрьодер да спре да се обажда на 911 освен в случаи на спешност. Той обаче нарушил споразомението още на следващия ден. Това мотивирало прокурорите да поискат отмяна на условната присъда и замяната ѝ с ефективна. В крайна сметка той получил 60 дни престой в затвора в окръг Вандербург.

Осъдиха на затвор мъж, който редовно се обаждал на 911, за да съобщи... че е уморен

Шрьодер е добре познат на местните полицаи. Той има предишни призсъди за шофиране в нетрезво състояние, за притежание на наркотици и за бягство от мястото на инцидент.

Осъдиха на затвор мъж, който редовно се обаждал на 911, за да съобщи... че е уморен

Неотдавна писахме за 30-годишната Кейси Гарсия, която бе арестувана, след като се престорила на 13-годишната си дъщеря и влязла необезпокоявана в училището ѝ в Ел Пасо, Тексас.

Арестуваха майка, престорила се на 13-годишната си дъщеря в училище (видео)

За целта Кейси си боядисала косата, облякла яркожълт суитчър и с изтънено гласче произнасяла наляво и надясно любими фрази на тийнейджърите като “яко” и “велико”. Видеото можете да си припомните горе.

Източник: The Smoking Gun

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции