<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148926" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нов тренд про...

Мустафа Карадайъ към журналисти: Ако Радостин Василев каже, че сте камила, камила ли сте? (видео)

28 Октомври 2022
0 788

Мустафа Карадайъ към журналисти: Ако Радостин Василев каже, че сте камила, камила ли сте? Така лидерът на ДПС отговори вчера на въпрос за твърдението на депутата от “Продължаваме промяната”, че е получил обаждане от ДПС и са го “посъветвали” да оттегли кандидатурата си за председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

Все пак лидерът на ДПС потвърди, че е имало разговор между него, Василев и, оказва се, Кирил Петков.

“Отговорът е да – беше (Радостин Василев) в нашата стая, дойде с Кирил Петков, беше чудесен разговор. И им казахме това, което днес го чухте от трибуната на Народното събрание”, каза Карадайъ.

“Кой го твърди това нещо? Добре, ако Радостин Василев ви каже, че сте камила, вие ставате ли камила. Хайде малко по-сериозно”, отрече иронично за каквато и да е форма на натиск от “Дондуков” 2 или от ММС той.

Мустафа Карадайъ към журналисти: Ако Радостин Василев каже, че сте камила, камила ли сте? (видео)

Радостин Василев: От ДПС ме помолиха да се откажа от председателството на Спортната комисия (видео)

“Чухте от трибуната – призовах колегите да вземат да прочетат Конституцията, да прочетат и правилника на НС, ако е необходимо един обучителен курс да проведат кои органи и институции в държавата какви компетенции имат. Включително Народното събрание какви компетенции има, народните представители какви компетенции имат, комисиите в НС какви компетенции имат. Чак тогава можем да говорим, малко по-сериозно”, добави председателят на ДПС.

Карадайъ обаче не отговори на обвиненията на Василев, че партията му се отметнала от взето във вторник общо решение за неговата кандидатура, а променила позицията си на 180 градуса на следващия ден.

Мустафа Карадайъ към журналисти: Ако Радостин Василев каже, че сте камила, камила ли сте?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции