<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140827" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Издирват рум...

Музей на селфито привлича туристи в Букурещ (снимки)

12 Август 2022
0 100

Музей на селфито привлича туристи в Букурещ. Сградата се намира на бул. “Христо Ботев” 11 в румънската столица между Националния театър и Университета, съобщават създателите му.

“След падането на режима на Чаушеску рядко можете да видите опашка в Букурещ и то през летния сезон, но ето, че хората се редят на опашка за селфи при нас”, споделя неговият основател – 41-годишният предприемач от Констанца Александру Космин.

Музей на селфито привлича туристи в Букурещ (снимки)
Снимки: selfiemuseum.ro

Студиото за забавление и фотография е на три нива, а всяка стая има декорация на различна тема. Сред тях къща с яйца, сладоледена стая, обратна стая, гигантска чаша, къща с яйца, черно-бяла кухня, червен ъгъл, безкрайна стая с огледала.

Проектът струва 80 000 евро. Създателят му се вдъхновява от Музея на сладоледа в Ню Йорк и от тригодишната си дъщеря Сабина Мария.

“Исках да създам място за оптимисти, където хората да забравят проблемите и възрастните да могат да се радват заедно с децата си”, споделя Александру.

Източник: Dir.bg

Музей на селфито привлича туристи в Букурещ (снимки)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции